Vårt parti (socialdemokraterna)

(Taget från socialdemokraterna.se 2/10-08)

Vi är drygt 100 000 partimedlemmar - i alla Sveriges kommuner - som brinner för rättvisa. Tillsammans är vi engagerade i Socialdemokraterna. I s-föreningen i bostadsområdet, som ledamot i en kommunal nämnd, i riksdagsarbetet, inom olika fackliga s-föreningar och i internationella projekt med våra systerpartier i andra länder. Vi vet att vårt engagemang gör skillnad.


På kommunal nivå är vi organiserade i socialdemokratiska arbetarekommuner och på regional nivå i socialdemokratiska partidistrikt. I riksdagen sitter 130 socialdemokratiska riksdagsledamöter. Och i Europaparlamentet finns fem svenska socialdemokrater. Gemensamt jobbar vi för minskade klyftor och en förbättrad välfärd.

Bli supporter du också! Du är varmt välkommen. Vi behöver alltid bli fler som står upp för rättvisa villkor och alla människors lika värde. Som medlem kan du delta i det politiska arbetet och vara med och göra skillnad. Genom att vara supporter får du också möjlighet att delta i spännande aktiviteter och lära känna nya människor.


Så länge det finns orättvisor kommer vi att fortsätta engagera oss för ett rättvist samhälle.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0